Skip to main content

Trainen in Korea

Je hebt de hele zomervakantie vrij en deelname aan het zomerkamp is niet voldoende, wat doe je dan? Je boekt een ticket naar Korea om nog eens vijf weken te trainen. Dat is precies wat David van Chongmukwan Emmeloord momenteel aan het doen is. Zijn verblijf in Korea vorig jaar is hem zo goed bevallen dat hij het dit jaar nog eens dunnetjes overdoet.

David en Tiitu in Korea 2019
David en Tiitu

Gelukkig voor David hoeft hij het niet alleen te doen. Hij krijgt namelijk gezelschap van Tiitu uit Finland die voor het eerst naar Korea is gereisd. Ook zij deed al mee aan het zomerkamp en hoopt deze zomer in Korea examen af te leggen voor de zwarte band.

We hopen dat David naast zijn drukke trainingsschema ook nog tijd heeft om af en toe wat foto’s met ons te delen.