Skip to main content

Naar Korea in 2024

Chongmukwan in Urk organiseert in de zomer van 2024 weer een reis naar Zuid-Korea. Leden van scholen die bij de NHF zijn aangesloten zijn van harte uitgenodigd om ook deel te nemen aan deze reis. Het vertrek staat gepland op 29 juli en de terugvlucht op 16 augustus. Het staat je natuurlijk vrij om eventueel eerder naar Korea te vliegen of later terug te keren.

Op de website van Chongmukwan vind je een Korea 2024-pagina met alle informatie over de reis. In het kort komt het neer op een week trainen op het hankimuye hoofdkwartier in de buurt van de stad Seosan. Daarna volgt een week van de toerist uithangen in Seoel en omgeving. Een ervaren gids zal je rondleiden door de hoofdstad en kennis laten maken met de mooiste plekjes. Ook staan er een aantal activiteiten op het programma die sportief van aard zijn. Wat dacht je van een fikse bergwandeling? Al met al belooft het een reis te worden om nooit te vergeten. Lijkt het jou leuk om eens naar Zuid-Korea te gaan? Meld je dan aan via de Korea 2024-pagina op chongmukwan.nl.

Foto’s