Skip to main content

Herfstvakantie: bezoek Koreaanse leraren

Tijdens de herfstvakantie kun je weer trainen met onze Koreaanse leraren. Dit jaar valt de herfstvakantie in het zuiden van Nederland een week eerder dan in het noorden. Onze Koreaanse gasten zullen daarom eerst in IJsselstein verblijven en daarna een week op Urk.

Op woensdag 18 oktober zullen meester Yang Yong-seok en Ko Se-hwan een bezoek brengen aan Jeilkwan in Den Bosch. Als je op 18 oktober in Den Bosch mee wil trainen, neem dan contact op met Roland van Boxtel.

ko sehwan hankimuye den bosch jeilkwan

Op vrijdag 20 oktober kun je ’s avonds meetrainen in IJsselstein. Deze training is van acht tot tien uur. Op zaterdag 21 oktober kun je vanaf 10 uur ’s ochtens meetrainen. Deze training wordt in de loop van de middag (tussen 3 en 4 uur) afgesloten. Op zondag 22 oktober wordt in IJsselstein een training voor NHF leraren verzorgd.

Vanaf maandag 23 oktober verblijven de Koreaanse meesters op Urk. Voor de leden van Chongmukwan staan verschillende trainingen op het programma. Kijk op hun site voor meer informatie.

Examens

Op zaterdag 28 oktober worden op Urk dan-examens afgenomen. Voorafgaande aan de examens is er voor iedereen met blauwe band of hoger nog de gelegenheid om te trainen. Deze training begint ’s ochtens om 9:00 uur. Vanaf 13:00 uur worden de examens afgenomen. We hopen de examens rond 17:00 uur af te ronden.

hankimuye ijsselstein examens.

Afscheid

Op zondag 29 oktober organiseren we ’s avonds een afscheidsdiner voor onze gasten. Wil jij daarbij aanwezig zijn? Neem dan contact op met Klaas Barends