Skip to main content

Hankimuye 24-uurstraining

Chongmukwan uit Urk organiseert op vrijdag 28 en zaterdag 29 juli een speciaal evenement: 24 uur intensief met hankimuye aan de slag. De training begint om 2 uur op vrijdagmiddag en op zaterdagmiddag om 2 uur klinkt het eindsignaal. Elk uur wordt er 50 minuten lesgegeven waarna je 10 minuten rust krijgt om je voor te bereiden op het volgende uur.

Ben jij wel toe aan een uitdaging of lijkt het je gewoon leuk om te doen? Via de website van Chongmukwan kun je je opgeven voor deze training.

Wat heb je nodig?

hapkido sparring

Eigenlijk heb je aan een hapkido uniform genoeg, maar we raden je ook aan om wellicht een extra T-shirt mee te nemen en een douche na afloop is vast ook geen overbodige luxe. Alle facetten van hankimuye komen tijdens deze 24 uur aan bod. Denk daarbij aan de basistechnieken, cirkeltechnieken, zelfverdediging, valbreken, stoten, trappen en natuurlijk sparring. Daarnaast staat er ook een stevige nachtwandeling op het programma en natuurlijk is er tijd om iets te eten. Deze 24-uurstraining wordt afgesloten met een gezamenlijke barbecue.

Alle deelnemers krijgen een certicaat van deelname en een speciaal T-shirt dat speciaal voor deze training wordt ontworpen.