Skip to main content

Dantrainingen voorjaar 2023

Elk jaar organiseert onze federatie speciale trainingen voor iedereen die examen wil doen voor de zwarte band eerste dan of hoger. De afgelopen jaren konden deze trainingen vaak niet doorgaan, maar voor dit jaar staan er weer volop trainingen op het programma.

dan training hankimuye
Dantraining in 2015

De dantrainingen vinden plaats op het NHF hoofdkwartier in IJsselstein en worden verzorgd door Leon de Heus (8. dan). De danexamens voor dit jaar staan gepland tijdens het bezoek van meester Yang Yong-seok (9. dan) en meester Ko Sehwan (7. dan) op 28 oktober in Urk.

Agenda

De trainingen op zaterdagmiddag beginnen om 14.00 uur. Op vrijdagavond beginnen de trainingen om 20.00 uur.

  • Zaterdag 11 februari
  • Vrijdag 17 februari
  • Zaterdag 11 maart
  • Vrijdag 24 maart
  • Zaterdag 15 april
  • Vrijdag 21 april

Van examenkandidaten wordt verwacht dat ze tenminste de helft van de aangeboden dantrainingen meetrainen. Deelname aan deze trainingen is gratis.