Skip to main content

Bezoek meester Ko Sehwan

Op de website van de World Hankimuye Federation is een uitgebreid fotoverslag geplaatst van het bezoek van meester Ko Sehwan aan Nederland en Spanje. Wellicht sta jij er ook tussen. De tekst in het artikel is in het Engels, maar dat zal voor de meesten geen probleem zijn.

Je kunt het artikel hier vinden.

Plannen

Ook volgend jaar zal meester Ko Sehwan weer een bezoek brengen aan Nederland. Samen met meester Yang Yong-seok zal hij waarschijnlijk in juni naar Nederland komen. Er staan voor die periode diverse hogere dan-examens gepland. Dat er ook dan weer seminars verzorgd zullen worden is zeker.

Jouw mening

Graag willen we weten wat jij van het bezoek van meester Ko Sehwan aan Nederland vindt. We zouden het dan ook op prijs stellen, wanneer je dit formulier in wilt vullen. Dit kan geheel anoniem gebeuren.