Skip to main content

Online lessen volgen

Helaas hebben alle scholen hun lessen voorlopig op moeten schorten, maar dat betekent niet dat je thuis helemaal niks kan doen. Veel scholen hebben het initiatief genomen om online verder te gaan. Zo kun je bijvoorbeeld van maandag tot vrijdag om 15:00 uur meetrainen via de live stream van Chongmukwan en op zaterdagmiddag met de live streams van de World Hankimuye Federation.

Conditie

Ben je bang dat je deze weken moet inleveren op je conditie? Geen nood, Justin en Kim helpen je met hun YouTube work-out video’s. Zet tafels en stoelen aan de kant en doe mee.

Hankumdo

Van maandag 23 maart t/m vrijdag 27 maart zal er dagelijks om 18:00 uur een live stream over hankumdo worden uitgezonden. Klaas zal de basistechnieken van hankumdo doornemen. Zorg dus dat je een houten oefenzwaard bij de hand hebt en kijk uit dat je de lamp niet van het plafond slaat.

In tegenstelling tot de andere live streams zullen deze niet openbaar worden uitgezonden. Vraag je leraar naar de link om deze streams te kunnen bekijken.