Skip to main content

Hankimuye Zomerkamp in Texas

De World Hankimuye Federation heeft besloten om het jaarlijkse HKD Summer Camp deze zomer naar Texas te verplaatsen. Gebleken is dat veel leden momenteel een reis naar Azië niet zien zitten. Door uit te wijken naar Noord-Amerika hoopt de federatie deze zorgen weg te nemen.

hapkido texas hankido
Tom Foucha

Master Tom Foucha is bereid gevonden om de organisatie van het zomerkamp op zich te nemen. In het plaatsje Trinity in Texas kunnen we gebruik maken van een sporthal en slaapruimte. Hoofdinstructeur Ko Sehwan zal de technische leiding op zich nemen tijdens het zomerkamp. Er staat tevens een cursus omgaan met vuurwapens op het programma.

Data, locatie en kosten

Het zomerkamp begint op zaterdag 18 juli. Deelnemers die op 17 juli arriveren op George Bush International Airport in Houston zullen worden opgehaald. Het zomerkamp wordt op zaterdag 25 juli afgesloten.

texas hapkido summer camp
Ko Sehwan & Wim van der Linden

De locatie is de sporthal van de plaatselijk kerk in Trinity. Het ligt op ongeveer anderhalf uur rijden van het vliegveld. De nabij gelegen Trinity river en Lake Livingston bieden mogelijkheid tot recreatie.

Deelname aan het zomerkamp kost 600 USD voor de hele week. Dit is inclusief training, eten en een slaapplek. Het is exclusief ticket, zakgeld en reisverzekering. Ook dien je om Amerika in te kunnen reizen een ESTA aan te vragen.

Training

Er zullen vier trainingen bestaande uit twee blokken van 50 minuten worden verzorgd. Hoofdinstructeur Ko Sehwan heeft de technische leiding over het zomerkamp, maar er zullen ook lessen verzorgd worden door gastinstructeurs. Voor degene die daar in geïnteresseerd zijn, is er de mogelijkheid om een middag door te brengen op de schietbaan.

Aanmelden

Aanmelden kan via de site van de World Hankimuye Federation. Wellicht kun je met andere leden van je club er een leuke reis van maken. Plak bijvoorbeeld de road trip die je altijd al wilde maken aan het zomerkamp vast.