Skip to main content

Succesvol dan-examen

Op zaterdag 7 december legden Riza en Mike met goed gevolg hun dan-examens af op het NHF hoofdkwartier in IJsselstein.

zwarte band examen riza hankido ijsselstein
Riza in actie

Eerste dan

Riza traint bij Cheonjikwan in Veldhoven en legde examen af voor zijn eerste dan. Riza is 62 jaar oud en dat maakt dit examen extra speciaal. Riza liet een goed examen zien en demonstreerde dat hankido daadwerkelijk een martial art voor iedereen is. Een bedankje is hier op zijn plek voor Maarten die we op het laatste moment bereid vonden om Rizas partner te zijn tijdens het examen.

Tweede dan

Mike traint bij Chongmukwan in Urk en Emmeloord. Mike legde examen voor de 2de dan. Sinds de zomervakantie heeft Mike de lessen in Emmeloord overgenomen en geeft daar les samen met David en Nico die Mikes partners waren tijdens het examen.

hankido examen 2019 ijsselstein
Examenkandidaten, partners en examinatoren

Beide heren kunnen binnenkort hun officiële diploma’s verwachten uit Korea. De volgende dan-examens staan gepland in juni 2020.