Skip to main content

Examens en trainingen

Op 7 december organiseert de Nederlandse HKD Federatie in samenwerking met de World Hankimuye Federation wederom dan-examens. Voorafgaande aan de examens worden de kandidaten in staat gesteld om zich voor te bereiden tijdens twee dan-trainingen.

Master Class

riza hankido master class

Op zondag 3 november wordt in Veldhoven voor het eerst een Hankido Master Class georganiseerd. Deze Master Class is toegankelijk voor iedereen, maar voor mensen die examen gaan doen natuurlijk een extra moment om zich te verdiepen in de stof.

Yudanja training

Op zaterdag 16 november en op vrijdag 29 november worden in IJsselstein twee trainingen georganiseerd die speciaal dienen als voorbereiding op het dan-examen. Kandidaten die op 7 december willen afleggen, moeten aan deze trainingen deelnemen.

De training op zaterdag begint om 17:00 uur, de training op vrijdagavond om 20:00 uur. De lessen worden verzorgd door Leon de Heus.

Iedereen met 3de geup of hoger kan gratis deelnemen aan deze trainingen. Ook leden die niet voornemens zijn om op 7 december examen te doen, zijn van harte welkom.