Skip to main content

Agenda 2019

In de agenda zijn weer verschillende evenementen geplaatst die in de eerste helft van 2019 zullen gaan plaatsvinden.

Op de volgende data zullen op het hoofdkwartier van de NHF in IJsselstein weer training worden gehouden voor leden die zich voorbereiden op een zwarte band examen.

Plaats de volgende data in je agenda: Zaterdag 16 februari, vrijdag 15 maart, zaterdag 13 april, vrijdag 17 mei, vrijdag 14 juni en zaterdag 29 juni.

Leraren

De trainingen op zaterdag beginnen om 14:00 uur, die op vrijdag om 20:00 uur.

Voor de hoofdleraren van de NHF staat op zondag 17 maart een training en overleg gepland. De training begint om 10:00 uur. Na afloop zullen technische en didactische zaken worden besproken.

Voor iedereen die bij een NHF school lesgeeft, bestaat op 20 april de mogelijkheid om zich te certificeren. De NHF organiseert in samenwerking met World Hankimuye Federation een dagcursus in Urk.

Zomerkamp

Meester Ko Sehwan zal leiding geven aan het zomerkamp dat door HKD Vereniging Chongmukwan uit Urk deze zomer wordt georganiseerd. Het zomerkamp begint op maandag 15 juli. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Aansluitend aan het zomerkamp zullen op zaterdag 20 juli examens voor de zwarte band worden afgenomen.