Skip to main content

HKD Zomersessies 2018

De zomer staat voor de deur. Dit betekent dat veel scholen de lessen voor een paar weken staken of via een aangepast zomerrooster verder trainen. Wil jij deze zomer toch door blijven trainen, dan hebben we goed nieuws voor je.Net als vorig wordt worden in samenwerking met Hapkido Vereniging Urk ook dit jaar weer HKD Zomersessies georganiseerd. Verschillende NHF leraren zullen lesgeven in de dojang van Chongmukwan in Urk. Deelname is gratis voor leden van de NHF. Niet-leden kunnen zich voor slechts vijf euro per les aanmelden.

Wie de leraren zijn, wordt later bekend gemaakt. Maar je kan er vanuit gaan dat het vier leerzame sessies gaan worden.

Rooster

Het onderstaande rooster is nog onder voorbehoud. De trainingen beginnen om half drie ’s middags en zullen twee uur in beslag nemen.

 • 14 juli
  Leraar wordt later bekend gemaamkt.
 • 21 juli
  Leraar wordt later bekend gemaamkt.
 • 28 juli
  Leraar wordt later bekend gemaamkt.
 • 4 augustus
  Leraar wordt later bekend gemaamkt.