Skip to main content

Bezoek meester Ko Sehwan 2018

Na de zomervakantie zal meester Ko Sehwan uit Zuid-Korea een bezoek brengen aan Nederland. Het bezoek maakt onderdeel uit van de Europese tour die hij zal maken. Naast Nederland zal meester Ko Sehwan ook naar Finland en Spanje reizen.

Veldhoven

We hopen meester Ko Sehwan op 16 september te mogen begroeten. Dezelfde dag zal ’s middags een speciale les worden georganiseerd voor leraren van onze federatie in IJsselstein. In de week van 17 t/m 22 september verblijft meester Ko Sehwan in Veldhoven. Op zaterdag 22 september wordt in Veldhoven een open seminar georganiseerd ter ere van het 25-jarig jubileum van Hapkido Veldhoven.

Finland

Van 23 t/m 30 september zal meester Ko Sehwan in Finland verblijven. Daar viert de Finse HKD organisatie dit jaar haar 10-jarig jubileum. Op zaterdag 29 en zondag 30 september worden in Helsinki seminar georganiseerd ter ere van dit jubileum. Mocht je interesse hebben om naar Finland af te reizen, vraagt je leraar dan om meer informatie.

IJsselstein

Na zijn verblijf in Finland zal meester Ko Sehwan drie dagen in IJsselstein verblijven op het hoofdkwartier van onze federatie.

Mallorca

Van donderdag 4 t/m zondag 7 oktober verblijft meester Ko Sehwan op Mallorca om daar de leden van de Spaanse Hankimuye groep les te geven. Ook nu is mogelijk om aanwezig te zijn bij deze seminars. Vraag je leraar om meer informatie.