Skip to main content

Ko Baek-yong (1950 – 2017)

Ko Baek-yongMet verdriet in ons hart delen wij mede dat onze mentor, master Ko Baek-yong, is overleden.

Master Ko, zoals we hem mochten noemen, heeft velen geïnspireerd met zijn uitspraken als ‘many practice can do’, ‘everyday practice’ en ‘more natural’.
Master Ko was meer dan alleen een leraar, hij was voor velen als een vader.
Aanstaande zaterdag 7 oktober zal tijdens de geplande zwarte band training in IJsselstein worden stil gestaan bij het leven en overlijden van master Ko Baek-yong. Iedereen is van harte welkom om bij deze training aanwezig te zijn.
Master Ko Baek-yong wordt aanstaande zaterdag begraven. We vragen iedereen om in ieder geval tot die tijd de familie de mogelijkheid te geven om hun verdriet te verwerken. Vragen kun je richten aan deze site.