Skip to main content

HKD Zomer Sessies 2017

De zomer staat voor de deur. Dit betekent dat veel scholen de lessen voor een paar weken staken of via een aangepast zomerrooster verder trainen. Wil jij deze zomer toch door blijven trainen, dan hebben we goed nieuws voor je.

In samenwerking met Hapkido Vereniging Urk organiseert de NHF op een aantal zaterdagmiddagen de zogenaamde HKD Zomer Sessies. Verschillende NHF leraren zullen op deze zaterdagen les geven in de dojang van Chongmukwan in Urk. Deelname is gratis voor leden van de NHF. Niet-leden kunnen zich voor slechts vijf euro per les aanmelden. De laatste les op 19 augustus wordt gegeven door meester Ko Sehwan uit Zuid-Korea.

Rooster

Het onderstaande rooster is nog onder voorbehoud. De trainingen beginnen om half drie ’s middags en zullen twee uur in beslag nemen.

 • 22 juli
  Klaas Barends
 • 29 juli
  Leon de Heus
 • 5 augustus
  Wim van der Linden
 • 12 augustus
  Roland van Boxtel
 • 19 augustus
  Ko Sehwan

Zomerkamp

In de week na de laatste HKD Zomer Sessie zal meester Ko Sehwan een week lang les komen geven op Urk tijdens het HKD Zomerkamp. Opgeven voor dit trainingskamp is nog steeds mogelijk.