Skip to main content

Koreaanse meesters in Nederland

Drie Koreaanse meesters zijn momenteel te gast bij onze federatie. Meester Ko Baek-yong (9e dan), meester Yang Yong-seok (9e dan) en meester Ko Se-hwan (5e dan) logeren op het hoofdkwartier van de Nederlandse HKD Federatie in IJsselstein. Van daar uit zullen ze diverse bezoekjes brengen aan de lidscholen.

Turkije en Finland

Eerder schreven we al over het bezoek van beide meesters Ko aan Turkije en Finland. Het laatste verslag hield op voor het weekend in Finland. In dit weekend werden op zaterdag dan- en geup-examens afgenomen en er werd ’s middags en seminar gegeven. Op zondag werd de laatste seminar gegeven. De trainingsweek werd afgesloten met een gezamenlijk diner op zondagavond.

Aankomst in Nederland

Op maandag werd de reis naar Nederland aanvaard. Door de meesters Ko Baek-yong en Ko Se-hwan moest de vlucht van Helsinki naar Amsterdam via Istanbul gemaakt worden. Ze arriveerden dan ook laat in de avond in Nederland. Eerder die dag was meester Yang Yong-seok vanuit Korea naar Nederland gekomen.

Alphen aan de Rijn

Op dinsdagavond mochten de leden van Baekyongkwan in Alphen de spits afbijten. Zowel de jeugdleden als de volwassenen kregen les in hankido. Er werd enthousiast getraind en de tijd vloog om.

IJsselstein

Onze Koreaanse meesters logeren op het hoofdkwartier van onze federatie in IJsselstein. Overdag wordt er dan ook druk getraind met instructeurs van onze federatie. ’s Middags werd er door meester Yang bijvoorbeeld uitleg gegeven over hapkido traptechnieken. ’s Avonds waren de leden van Hapkido IJsselstein aan de beurt. Ook nu werd er weer lesgegeven aan zowel jeugd als volwassenen.

Veldhoven

Op donderdagavond werd een bezoek gebracht aan de school in Veldhoven.

Vervolg bezoek Koreaanse meesters

Op de website van de World Hanki Martial Arts Federation wordt dagelijks een photo blog gepubliceerd. In de agenda op onze site zie je wanneer de Koreaanse meesters bij jou op bezoek komen.