Skip to main content

Dan examen voor Paulus en Meindert

De airco werd er speciaal voor uitgeschakeld op vrijdagmiddag in de dojang van master Ko waar Paulus van Slooten en Meindert Ruiten hun dan examen gingen afleggen. Alle aspecten van onze zelfverdedigingskunst passeerden de revu, valbreken, traptechnieken, basics, zelfverdediging, loopvormen en theoretische vragen. Na afloop was het unanieme besluit van de examinatoren: geslaagd.


Paulus van Slooten mag zich nu dus derde dan noemen en Meindert tweede dan. Beide examenkandidaten trainen bij Chong Moo Kwan in Urk en verblijven momenteel in Zuid-Korea. Daar namen ze al deel aan de International HKD Games en er wordt uiteraard veel getraind. Dagelijks krijgen ze drie keer per dag les van master Ko en wordt er om zeven uur ’s morgens tevens een ochtendtraining gevolgd olv. master Ko’s jongste zoon, Sehwan.