Skip to main content

NHF bondsdag 2006: geslaagd

Wie zaterdag 11 november de Calandhal in Amsterdam Osdorp bezocht, zag daar heel veel vrolijke gezichten. Deze gezichten waren van de jeugdige hapkido beoefenaartjes die meededen aan de de NHF bondsdag. Een dag die in het teken stond van wedstrijden, opdrachten, demonstraties maar vooral van samen veel plezier maken.

De dag begon ’s middags om één uur met een gezamenlijke warming-up. Daarna gingen de deelnemers in groepjes aan de slag en moest men verschillende opdrachten uitvoeren. Om het half uur was er een kleine pauze waarin de deelnemende scholen hun demonstraties konden laten zien, of men werd door Paulus van Slooten aan het bewegen gezet op de maat van een vrolijk deuntje.

Voor elke deelnemer was er na afloop een leuk aandenken in de vorm van een echte hapkido-pen.