Skip to main content

Super geslaagde seminar

Afgelopen zaterdag, 25 maart, organiseerde de Nederlandse HKD Federatie een open seminar Hankido in het Noord-Brabantse Veldhoven.. Ruim 90 deelnemers, uit alle hoeken van het land, kwamen op deze seminar af, en met z’n allen zorgde men voor een geslaagde dag.

De lessen werden in het ochtend gedeelte verzorgd door verschillende NHF leraren waarbij veel basistechnieken werden behandeld. Master Ko Baek Yong liep ondertussen langs om hier en daar de puntjes op de i te zetten.

Na de pauze, waarin enkele leden van het NHF demoteam hun kunnen lieten zien, werden de deelnemers opgedeeld in drie niveau-groepen die steeds afzonderlijk van elkaar les kregen in verschillende hankido onderdelen.

Als afsluiter van de dag werd door taichi leraar Seo Myung Won nog een klein half uurtje les gegeven. Een korte, maar voor velen interessante kennismaking met taichi.

Een twintigtal leden bezocht na afloop nog een bezoek aan een beroemd Veldhovens wok restaurant, waar de dag op ontspannen wijze werd afgesloten.

Iedere deelnemer kreeg als aandenken aan deze bijzondere dag een t-shirt mee naar huis.