Skip to main content

Hankido DVD nu te koop

In Korea is master Ko Baek Yong met zijn leerlingen de afgelopen maand druk bezig geweest met de opnames voor een DVD over hankido. De cover en de hoesjes zijn gedrukt en de Hankido DVD geperst, iedereen die belangstelling heeft kan vanaf nu in het bezit komen van deze unieke DVD. Om jullie nieuwsgierigheid een beetje te bevredigen hebben we alsvast een trailer online gezet. De cover van de DVD is ontworpen door Jiska van der Linden.

Op deze dvd worden natuurlijk de 12 cirkeltechnieken behandeld, maar ook de hankido warming up, valbreektechnieken, hoshinbatki (jikibub) en hwansangdobub (chunkibub) en nog veel meer.

De DVD gaat 34.95 dollar kosten oftewel 29 euro. Scholen kunnen echter korting krijgen zodra ze 10 DVD’s of meer bestellen. Vraag dus eerst aan je leraar of jouw school misschien gebruikt maakt van deze korting voordat je zelf gaat bestellen.
Direct bestellen kan door een mailtje te sturen.

Let op!!
De dvd is opgenomen in NTSC-formaat, dit betekend dus dat hij niet op een Nederlandse PAL-formaat TV kan worden bekeken. Echter, tegenwoordig kunnen veel Europese DVD-spelers gewoon NTSC-DVD’S afspelen. De DVD is nl. wel regio-vrij.
Mocht de DVD het dus niet op je DVD-speler doen, dan kun je hem altijd nog zonder problemen op je computer bekijken.