Laden Evenementen

« Alle Evenementen

HKD Summer Seminars

juni 1 - juni 7

€750

De World Hankimuye Federation organiseert van 2 t/m 6 juni de HKD Summer Seminars op het Spaanse eiland Majorca. Voor onze leden hebben we een speciale aanbieding kunnen maken.

strand majorcaDe seminars worden gegeven op zaterdag 2 en zondag 3 juni. Verschillende leraren zullen lesgeven in hankido. Je traint samen met andere Europese deelnemers aan de seminars. Je verblijft in een all-inclusive hotel, dus voor je ontbijt, lunch en avondeten wordt gezorgd.

Programma

We vertrekken op vrijdagavond vanaf vliegveld Eindhoven naar Majorca. Op zaterdag en zondag kun je deelnemen aan de seminars. Van maandag t/m woensdag kun je genieten van zon, zee, strand en cultuur. Op woensdagochtend sluiten we de week af met een training op het strand. Op donderdagochtend vliegen we weer terug naar Eindhoven.

Deelname

Deelname is open voor iedereen. Deelnemers kunnen ook hun echtgenoot/partner/kinderen meenemen. Zij betalen een gereduceerd tarief wanneer ze niet deelnemen aan de seminars. Alle deelnemers ontvangen een certificaat en een gratis T-shirt.

Kosten

De kosten bedragen 750 euro voor de gehele week. Bijboeken is mogelijk. Je betaalt dan zelf de extra dagen die je blijft en eventueel het verschil voor de ticketprijs. Vliegen vanaf Schiphol is ook mogelijk, ook in dat geval betaal je het verschil van de ticketprijs.
Opgeven voor 11 februari!

Gegevens

Begin:
juni 1
Einde:
juni 7
Kosten:
€750
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisatoren

World Hankimuye Federation
Nederlandse HKD Federatie